Bad Beat Progressive Jackpot i Betsafe Poker Black genomgick tekniskt underhåll i mitten av mars och är sedan en dryg vecka igång igen.

För att ha chans att vinna denna växande jackpott gäller det att du anmäler dig genom att klicka på Bad Beat-räknaren längst ned till höger när du spelar vid ett bord där detta är möjligt. När du anmält dig kommer du att bidra till jackpotten med €0,02 per hand, och så länge du är med och bidrar har du också möjlighet att vinna jackpotten. Ditt bidrag dras alltid från din stack när en ny hand startar, direkt efter att mörkar och ante har postats.

Du kan när som helst välja att inte bidra till jackpotten från och med nästa hand, men då förlorar du möjligheten att få pengar ur jackpotten från och med näst hand.

Helt utan administrationsavgift

Vare sig Betsafe Poker Blackeller pokernätverket tar ut någon administrationsavgift för den växande jackpotten, vilket innebär att 100% av alla pengar som kommer in kommer att betalas ut till spelarna igen. Du kan hela tiden följa hur jackpotten växer i pokerklienten för Betsafe Poker Black.

Hur vinner jag Bad Beat Progressive Jackpot (BBPJ) i Betsafe Poker Black?

För att vinna BBPJ gäller det att man får stryk av en ännu bättre hand när man sitter med en riktigt bra hand.

Observera att BBPJ kan betala ut även om de spelare som är inblandade i handen inte bidrar till jackpotten – de kommer inte att få något men övriga spelare (som bidrar till jackpotten) kan belönas. När BBPJ faller ut belönas alla bidragande spelare som spelar Hold’em vid kontantbordsspel på samma nivå hos Betsafe Poker Black.

Detta är vad som krävs för att BBPJ ska betala ut:

  • Både den vinnande handen och den förlorande handen måste inkludera båda hålkorten.
  • Den hand som förlorar måste vara fyrtal i 2:or eller bättre.
  • Handen måste gå till showdown.
  • Handen måste rejkas och bidra till jackpotten
  • Handen måste spelas vid ett kontantbord för Hold’em
  • Handen måste spelas på ett bord på nivån €0,10/€0,20 eller högre

Såhär fördelas Bad Beat Jackpott

Spelaren med den förlorande handen som triggar jackpotten att betala ut40%
Spelaren med den vinnande handen (högst rankade handen)20%
Övriga bidragande spelare vid bordet som deltog i handen, även om de la sig innan showdown10%
Övriga bidragande spelare som spelar Hold’em på samma nivå10%
Andel av jackpotten som används för att starta nästa växande jackpott20%
Administrationsavgift0%

Om spelaren med den förlorande handen inte har bidragit till jackpotten får förloraren inte del av jackpotten när den betalar ut. Pengarna går istället till att fylla på nästa jackpott. Alla övriga utbetalningar sker som vanligt.

Om spelaren med den vinnande handen inte har bidragit till jackpotten får vinnaren inte del av jackpotten när den betalar ut. Pengarna går istället till att fylla på nästa jackpott. Alla övriga utbetalningar sker som vanligt.

För mer information om vad som gäller för Bad Beat Jackpot, gör ett besök hos Betsafe Poker Black.