OddsAutomatenSista kvalmatcherna innan det är dags för att gå in i Champions League play off avgörs ikväll. 10 heta möten står på schemat och det är inga dussinlag som ska säkra sina platser i världens största klubblagsturnering. Ajax, Schaktar Donetsk och Monaco är bara en del av de aktuella lagen inför kvällens matcher. Spela på samtliga matcher hos OddsAutomaten, en sportsbook med sköna odds och ett brett utbud av sporter!

Inget svenskt deltagande

Hoppet stod till IFK Norrköping men efter att ha åkt ut emot nordiska rivalen Rosenborg i föregående omgång så försvann vårt enda svenska lag i årets Champions League. Vi får istället rikta in oss på Europa League där både AIK och IFK Göteborg har chans på att ta sig hela vägen till gruppspelet.

Kvällens Champions League-kval bjuder på några riktigt sköna möten, däribland PAOK mot Ajax samt Monaco mot den turkiska storklubben Fenerbahce. Hälften av lagen ska bort, resten får fortsätta sin resa mot Champions League-gruppspelet som startar till hösten.

Spela på Champions League hos OddsAutomaten för att inte missa de bästa oddsen. Med ett spelutbud som få andra så kan du på OddsAutomaten spela på alla tänkbara sporter och marknader. Blir du medlem nu så får du ta del av en exklusiv välkomstbonus som ger dig hela 1200 kronor extra att spela för. Registrera ett konto och gör en första insättning så erhåller du 100% i insättningsbonus enda upp till 1200 kronor. Pengarna krediteras ditt konto direkt efter genomförd insättning så att du ska kunna börja spela med en gång!