Cherry SportbookNu ska det avgöras, äntligen är det dags för returerna av Play Off-matcherna in till gruppspelet i Champions League. Medans en del utav lagen redan står med en fot i gruppspelet efter första mötet så är det på andra håll fortfarande mycket jämnt och ovisst. Roma mot Porto samt Monaco mot Villareal är båda matcher som lever i allra högsta grad så se till att sitta bänkad för avspark klockan 20.45. Spel på samtliga matcher hittar du hos Cherry Casino!

Roma vs Porto | 20.45 Stadio Olimpico

Efter att det första mötet slutat 1-1 lagen emellan så har vi en mycket intressant retur att se fram emot under tisdagskvällen. Stadio Olimpico är spelplatsen för kvällen och vi kommer att få se två lag som kommer att göra allt för att ta sig vidare till gruppspelet i Champions League.

Matchen på Estadio do Dragao var en match med två olika ansikten. I första halvlek var Roma det klart spelförande laget men efter att Thomas Vermaelen redan i den 41:e minuten dragit på sig två gula så vände matchen till Portos favör. Andra halvlek blev sedan en jakt ifrån portugisernas sida där man skapade mängder med chanser. 1-1 kom till slut på straff och det blev också matchens slutresultat, något Roma säkerligen är nöjda med.

I Rom kommer vi att få se mer utav den matchbilden som utspelade sig innan utvisningen med ett Roma som för matchen. Man är i grunden ett bättre lag och ska med hjälp av rutin och lite kyla klara av att bärga avancemanget ikväll.

AS Roma                              1.80

Oavgjort                              3.50

FC Porto                               4.55