Mobilbet

Sista omgången av gruppspelsmatcher i Champions League där flertalet utav grupperna redan känns avgjorda. Där finns dock en del matcher som fortfarande gäller allt och lite till, Benfica mot Napoli är en sådan. Avsparkstiden 20.45 är det som gäller på Estadio da Luz i Lissabon, se till att inte missa matchen som är en ren kamp om förstaplatsen i Grupp B. Bästa oddsen för kvällens Champions League hittar du hos Mobilebet!

 

Benfica – Napoli | Avspark 20.45

Kvällens hetaste match hittar vi utan tvekan i Portugal, närmare bestämt Lissabon där Benfica tar emot gästande Napoli. Det är ettan mot tvåan i vad som mest troligt blir en match om vem som avancerar till nästa fas i turneringen. Förutsättningarna inför kvällens match hade knappast kunnat bli mer välskrivet då de båda lagen i skrivande stund står på 8 inspelade poäng vardera där Napoli leder på inbördes möten. De laget som vinner kvällens match går vidare ifrån gruppspelet medans förloraren får spela Europa League så länge Besiktas, grupptrean slår Dynamo Kiev.

Båda lagen går in till kvällens match med en tveksam form men å andra sidan med i stort sett skadefria trupper. Benfica är laget som måste gå för seger då man innehar andraplatsen i gruppen. Ett varningens finger ska dock höjas för Napoli då man har spelare som är mycket giftiga i omställningarna, läs Lorenzo Insigne, Jose Callejon och Manolo Gabbiadini.

En sevärd match med flera målchanser åt båda håll är att utlova. Hemmalaget gäller som knappa favoriter om man ser till oddsen hos Mobilebet men sanningen är den att matchen kan sluta precis hur som helst.

 Benfica – 2.55 | Oavgjort – 3.40 | Napoli – 2.85