10bet

En turnering som hamnat lite i skymundan här hemma i Sverige är utan tvekan Afrikanska mästerskapen som pågår för fullt i Gabon. Turneringen är nu framme vid semifinalerna och igår blev Egypten första laget att kvalificera sig för finalen som spelas på söndag. Vem som blir egypternas motståndare avgörs ikväll då Kamerun tar emot Ghana i vad som kommer att bli en sevärd match.

För alla oss som ser tjusningen i denna turnering så kom det som en besvikelse att ingen svensk tv-kanal valt att satsa på evenemanget. Utan möjlighet att se matcherna i svensk tv så har intresset sjunkit betänkligt men kvaliteten på turneringen är den samma. De största utropstecknen såhär långt är att de förhandstippade favoriterna Elfenbenskusten åkte ut redan i gruppspelet medans en nation som DR Kongo tog sig hela vägen till kvartsfinalerna.

I gårdagens semifinal ställdes Egypten emot Burkina Faso i en match som kom att bli mycket jämn. Mohamed Salah, till vardags i AS Roma, öppnade målskyttet i den 67e minuten innan Burkina Faso kort därefter kvitterade till 1–1. Resultatet stod sig sedan matchen ut och det skulle tillslut krävas straffar för att ta fram det första finallaget. Väl i straffläggningen visade Egypten upp ett större register och kunde gå segrande ur striden.

Finallag nummer två ska under kvällen plockas fram när Kamerun ställs mot Ghana. Två utav Afrikas bästa fotbollslag sett till vart spelarna håller till tillvardags. Ghana med spelare som Christian Atsu, Asamoah Gyan och inte minst bröderna Ayew kommer att bli ett tufft hinder för Kamerun.

Du kan spela på matchen hos 10Bet som just nu erbjuder odds på över 2.00 gånger pengarna på båda lagen. Kamerun ger hela 3.40 gånger insatsen medans ett stjärnspäckat Ghana ger 2.45 vid seger. In och lägg dina spel nu och passa på att ta del utav välkomstbonusen för nya spelare som ger dig upp till 1500 kronor extra att spela för, exklusivt för dig som använder länken från spelaspel.se