Dags för åttondelsfinal i Carabao Cup och under kvällen och morgondagen är det åtta matcher som ska spelas. Manchester United kommer vilja ha revansch efter den fullständiga genomklappningen mot Huddersfield i ligan senast. Svenska Victor Lindelöf gjorde en katastrofal insats senaste och blev stor syndabock när han var orsaken bakom Huddersfield 2–0-mål. Får ”Vigge” en ny chans ikväll?

6 matcher spelas idag men de mest intressanta matcherna går imorgon då Chelsea tar emot Everton på Stamford Bridge och vi även har londonderbyt mellan Tottenham och West Ham. Prima skinka blir det!

Swansea – Manchester United

United letar revansch efter fiaskot senast och frågan är om Swansea blir lidande. Mourinho prioriterade cuperna enormt i fjol vilket ledde till 3 cuptitlar. United är därför regerande mästare i turneringen och siktar på att försvara sin titel. Ska man lyckas med det krävs det att man hittar tillbaka till det fina spelet laget hade i säsongsinledningen.

Tips: United vinner med uddamålet

Arsenal – Norwich

Arsenal kommer med starkt lag mixat med lagets största talanger. Giroud och Walcott har fått begränsat med speltid i säsongsinledningen men lär få speltid i kvällens match. Norwich går okej i Championship och huserar på en sjätte plats efter 13 omgångar. Kvalitetsskillnaden ska dock vara för stor mellan lagen och Arsenal bör ganska komfortabelt kunna ta sig vidare till kvartsfinalen.

Hämta bonus

Tips: Arsenal vinner med minst 2 mål

Leicester – Leeds

Mästaren från 2015/16 ställs mot Pontus Janssons Leeds. Leicester har sparkat tränaren Shakespeare efter en svag säsongsinledning och det återstår att se om det blir bättre fart på laget nu. I fjol var det tränaren Ranieri som fick gå och nu gör sig mästarklubben från 15/16 alltså av med sin manager andra säsongen i rad.

Tips: Jämn match där Leicester drar längsta strået och vinner med uddamålet

Carabao Cup hos Bet365

Är du sugen på att oddsa på Carabao Cup borde du prova Bet365. Spelbolaget är världens största och har mängder med odds och marknader.