ATG24 kommer från och med klockan 08:00 måndagen den 4 februari att sända trav och galopp till de 1 836 ATG-ombuden runt om i Sverige.

Namnet till trots är ATG24 inte en dygnet-runt-kanal, men den kommer att sända varje dag från klockan 08:00 tills resultaten från de sista loppen har redovisats på kvällen, så uppemot 15 timmars sändningstid per dag kan vi räkna med.

”Med namnbytet vill vi visa upp en tydligare kanalprofil. Det ska kännas som en riktig TV-kanal, där ATG Live är huvudformatet”, säger Pär Carlsson, exekutiv producent på Kanal 75, som ansvarar för ATG24.

ATG24 sänds från en ny och fräsch studio och nya programformat utlovas, särskilt inför de stora spelen V86 och V75. Vad gäller programledare och experter finns dock de gamla vanliga folkkära profilerna kvar, såsom Jan-Olof Molin, Fredrik Widman och Fredrik Otter.

ATG24 kommer bland annat att erbjuda direktsändningar från lunchtävlingar, eftermiddagstävlingar och kvällstävlingar. Både tävlingar i Sverige och tävlingar i andra länder kommer att visas.

Missa inte premiären av ATG24, klockan 08:00 måndagen den 4 februari!