Brief Prix Rene BalliereBrief Prix René Balliére äger rum på Vincennes utanför Paris söndagen den 22 juni, och det går att spela på detta elitlopp för äldre hästar hos svenska ATG.

Söndagen är en av årest största franska tävlingsdagar för årgångseliten bland tre- och fyraåringar och brukar alltid få stor uppmärksamhet i både inhemsk och utländsk media. Det är dock inte bara årgångseliten som tävlar, utan det blir även ett internationellt Grupp 1-lopp för den äldre eliten under dagen. Detta lopp heter Prix René Ballière och startar strax efter klockan 15:00, och det är på detta lopp som man kan spela hos svenska ATG.

Prix René Ballière körs som lopp fyra. Totalt kommer nio lopp att köras på Vincennes under söndagen, varav sju är Grupp-lopp. Av Grupp-loppen är fyra stycken Grupp I-lopp.

Viktigt att tänka på är att det är franska tävlingsregerl som gäller för Prix René Ballière, vilket bland annat innebär att hästar kan diskvalificeras för orent trav över upploppet. Dessutom har Sverige och Franrike olika regler för vilken utrustning som får användas.

Prix René Ballière kommer att visas i ATG24, live och direkt förutsatt att det inte krockar med svensk bana. Däremot kommer det inte gå att se Prix René Ballière i ATG LIVE Swedish Racing.

Spela på Prix René Ballière hos ATG

Tid

Lopp

Förutsättningar

Spelformer

15:08

Prix René Ballière

2100 m auto

Vinnare

Plats

Tvilling

Trio

Som vanligt när det gäller franska lopp spelas Vinnare, Plats och Tvilling i gemensam pool med PMU. (PMU/Pari Mutuel Urbain är den franska motsvarigheten till ATG och kontrolleras av franska staten.) Trio spelas däremot i en separat pool för svenska spelare.

Bankoden för Vincennes är 63 (V).

Preliminär startlista för Prix René Ballière

För aktuell startlista, gör ett besök hos ATG.

1QUELA RIVE
2TIEGO D’ETANG
3QUINOA DU GERS
4ROXANA DE BARBRAY
5REVE DE BEYLEV
6UN MEC D’HERIPRE
7SEVERINO
8ROXANE GRIFF
9UHLAN DU VAL
10VALSE DARLING
11VOLCAN D’URZY
12VILLEROI
13MOSES ROB
14OROPURO BAR