elitloppetDet är i skrivande stund omkring två veckor kvar till Elitloppet och det märks att det börjar dra ihop sig till svensk travsports största begivenhet under året. Mer än hälften av startfältet är spikat och diverse experter har i olika forum redan börjat knåpa på vinnarkuponger.

ATG uppmärksammar Elitloppet lite extra, rent spelmässigt, den här upplagan. Man kommer nämligen att presentera två lite spännande nyheter för vinnarspel. Här är kort om nyheterna.

Högre vinnarodds under ”VinnarVeckan”
Veckan 25-31 höjer ATG vinnaroddsen med i genomsnitt 6%. I pressinformationen ger ATG ett exempel på hur denna höjning slår på oddsen. Om det nya konceptet hade varit på plats förra året hade vinnarhästen Timoko betalat 3.12 gånger pengarna i stället för 2.94.

Spela på vinnarna i förväg
Den andra nyheten är att vi kommer att kunna spela vinnarspel så fort lottningen är avgjord.

Hästarna i startfältet

Per den 15 maj är nedan listade tio hästar klara. Det återstår sex ekipage och det kommer att bli spännande att se vilka tränare/ägare som får lägga beslag på de sista kuverten. Klart är att vinnaren i Algot Scotts Minne på Åby lördagen den 16 maj får ett kuvert. Detsamma gäller för vinnaren av Prins Daniels lopp på Gävletravet den 23 maj.

Timoko (Fra)
Maven (USA)
On Track Piraten
Digital Ink
Wind of the North (USA)
B.B.S. Sugarlight (Norge)
Aladin d’Ecajeul (Fra)
Support Justice (Norge)
Nahar
Voltigeur de Myrt (Fra)