atgplayATG lanserar nu sajten ATG Play, som fungerar ihop med både smartphones, surfplattor och vanliga datorer.”Utmaningen har varit att ta fram en tjänst som är snabb, användarvänlig och samtidigt har stöd för flera enheter – mobil, dator och surfplatta”, säger Christian Colmenius, projektledare på ATGs e-kanaler.

ATG Play erbjuder samtliga lopp på V75, V86, V64, V65, V4 och Dagens Dubbel samt tipsprogram, reportage, Vinnare- och Lunchprogram som visats i någon av TV4:s kanaler. Alla lopp har detaljerade start- och resultatlistor samt utdelningsinformation. Loppen blir tillgängliga cirka 15 minuter efter att hästarna har gått i mål, medan den som vill se TV-programmen behöver vänta till ungefär en timme efter att de har sänts.

”Oavsett vilken enhet du använder har du alltid tillgång till senaste veckans trav- och galoppsändningar,” säger Christian Colemnius.

ATG har betatestat ATG Play under sommaren och fått mycket positivt feedback. Efter att ha genomfört några ändringar i enlighet med vad som framkom under sommaren har ATG nu lanserat ATG Play fullt ut, så att alla kan nå sajten. ATG Play har tagits fram i samarbete med webbyrån Phosworks Digital Ideas och använder sig av så kallad responsiv design, vilket gör att sajten kan anpassa sig beroende på vilken enhet du använder.

Att besöka ATG Play och titta på lopp och teveprogram är helt gratis.

Mer information hittar du hos ATG och ATG Play.