atgNya ATG.se har precis lanserats och om du surfar in på sajten nu kommer du bland annat att upptäcka att designen är helt ny, att det finns goda möjligheter att skräddarsy användarupplevelsen och att sajten laddar in snabbare. I och med den nya plattformen skrotar ATG nu både den gamla sajten ATG Classic och Flash-versionen. Att Flash-versionen försvinner är det nog ingen som gråter över!

Fungerar på alla plattformar

Nya ATG är en adaptiv historia som fungerar lika bra på mobilen/surfplattan som på datorn. Sajten anpassar sig helt enkelt automatiskt efter skärmens storlek. Du kan även vända på din mobila enhet för att få två olika versioner av den mobilanpassade sajten. En fiffig funktion är den koppling mellan enheterna som skapas automatiskt. Kopplingen innebär bland annat att du kan påbörja en spelkupong på exempelvis datorn och sedan slutföra den på mobilen.

Racebets – det naturliga alternativet till ATG

ATG:s nya webbplats är verkligen riktigt bra. Det finns dock fortfarande ett par minus med ATG och det är givetvis att utbudet är något begränsat och att oddsen har ett rejält premium. Alternativet för dig som vill ha ett större spelutbud för både trav och galopp samt bättre odds är Racebets.

ATG och SHL = sant

Vi har också en annan nyhet att presentera från ATG. Det är nämligen så att ATG och SHL (Svenska Hockeyligan) för ett par dagar sedan undertecknade ett samarbetsavtal. Huvudpunkten i avtalet är att ATG kommer att fungera som huvudsponsor till SHL under tre år. Sten Andersen, som är marknadschef på ATG, presenterar avtalet på ett fyndigt sätt som ”ett slagskott i krysset för travsporten” och vi kan väl hålla med om att kombinationen trav och galopp och elithockey inte är helt dum.

Du som har varit med länge vet givetvis att detta nya avtal inte är det första där hästsport och hockey figurerar. Mellan 1981 och 2001 fanns ett kontinuerligt samarbete mellan dåvarande Elitserien och ATG.