atgATG kommer att återuppta samarbetet med Fintoto, vilket innebär att spelare i Finland återigen kommer att kunna satsa pengar på V75, V65 och V64 via Fintoto.

Redan i våras avbröt ATG samarbetet med Fintoto rörande V75, eftersom Fintotos regelverk inte harmoniserade med ATG:s nya förbud mot robotspel. I augusti konstaterades det att finska spelare ägnat sig åt robotspel på V64 via Fintoto, vilket fick ATG att lägga samarbetet med Fintoto på is även vad gäller V64 och V65.

Fintoto kommer nu att anpassa sig till ATG:s regler, vilket innebär att samarbetet kan återupptas igen så snart förändringarna är genomförda. Den gemensamma V75-dagen på Vermo den 7 december kommer också att genomföras som planerat.

Vi är glada att vi kan hälsa Fintoto och de finska spelarna välkomna tillbaka när Fintoto senare i höst har anpassat sitt regelverk och tekniska plattform till våra krav,” säger Hasse Skarplöth, VD på ATG.

Det kommer dock att ta ett tag att genomföra förändringarna, så det blir förmodligen inte förrän i november som finska spelare välkomnas tillbaka till ATG. Mer information hittar du hos ATG, där du även kan hitta ATG:s regler för robotspel.

NordicBet erbjuder fasta odds på hästar

Spelare i Finland som vill spela på hästar utan att behöva vänta till november kan vända sig till NordicBet. NordicBet erbjuder odds för en lång rad hästtävlingar, inklusive svenska och finska tävlingar. Självklart tar NordicBet även emot vad från svenska spelare. Eftersom NordicBet till skillnad från ATG erbjuder vad till fasta odds har de inte samma typ av problem med robotspel som ATG råkat ut för.

Klicka dig vidare till NordicBet för att ta en titt på vilka spelmöjligheter som erbjuds just nu!