v75ATG ändrar nu reglerna för jackpott på V75.

När pengar rullar vidare från en V75-omgång för att skapa en jackpott kommer pengarna från och med nu alltid att rulla vidare till kommande ordinarie lördagsomgång. Detta gäller oavsett om pengarna kommer från en ordinarie V75-omgång eller från en Extra V75-omgång.

”Vi ändrar på reglerna efter starka önskemål från kunder och ombud,” säger Kent Öhlander, Försäljnings- och Marknadsdirektör på ATG.

Detta innebär att det inte längre kommer att rulla vidare pengar till Extra V75. Senaste gången pengar rullade vidare till Extra V75 var helgen den 8-9 juni då pengar rullades från lördagens V75 i Östersund till söndagens Extra V75 på Charlottenlund i Danmark. Om den nya regeln hade varit i kraft då skulle pengarna från Östersund istället ha gått till nästa lördags ordinarie V75 i Boden.

Chans till trippel jackpott

”I praktiken kan ordinarie V75, som följs av en Extra V75, få dubbel Jackpot. Ta kommande Axevalla-omgångar som exempel. Blir det Jackpot på lördagen flyttas de pengarna till Hagmyrens lördagsomgång. Blir det Jackpot även på Axevallas Extra V75 på söndagen går de pengarna också till Hagmyren,” förklarar Öhlander.

På årets sista ordinarie V75-omgång (Axevalla den 28 december) kan det till och med komma att bli en trippel jackpott, eftersom den omgången föregås av dubbla Extra V75 på Solvalla.

Den nya regeln gäller från och med den 8 juli 2013. För mer information, gör ett besök hos ATG.