Comeon

Champions League är tillbaka och vi kan återigen roa oss med den bästa fotbollen! Tisdagen bjuder på några spännande möten i form av Leicester – Köpenhamn, Lyon – Juventus och sist men inte minst Real Madrid mot Legia Warszawa. Missa inte matcherna med avspark klockan 20.45 ifrån åtta olika spelplatser runtom i Europa. Kvällens bästa odds hittar du såklart hos ComeOn!

 

Lyon – Juventus | Avspark 20.45

De förväntade gruppsegrarna Juventus beger sig österut för ett möte med Lyon. Hemmalaget har såhär långt spelat in 3 poäng i gruppspelet och ligger på en 3:e-plats just bakom Sevilla och kvällens motståndare Juventus. I ligaspelet har man hamnat i en mindre formsvacka där mycket kan kopplas samman med skadan på skyttekungen Alexandre Lacazette. Fransmannen har varit inblandad i det mesta offensivt för Lyon och skulle han starta ikväll vore det en mycket välkommen förstärkning.

Juventus behöver ingen närmare presentation. De femfaldiga italienska ligamästarna kommer till kvällens match med fem raka segrar i bagaget och en målskillnad på 14-1. Trots försäljningen av Paul Pogba så känns truppen starkare än vad den gjort på många år. Miralem Pjanic har kommit in bra i laget efter övergången ifrån Roma och Paulo Dybala visar upp en form som för tankarna tillbaka till Alessandro Del Pieros fornstora dagar.

Det ska vara klasskillnad lagen emellan och allt annat än en seger för Juventus ikväll måste ses som en mindre skräll. Oddsen, hämtade ifrån ComeOn visar också på detta och du erbjuds i skrivande stund runt 1.71 gånger pengarna för bortaseger medans vinst för Lyon ger hela 5.35 i odds.