ASIANVIEwDu har väl inte missat att Pinnacle Sports har lanserat ett nytt användargränssnitt kallat Asian View? Det ny gränssnittet ersätter inte det gamla utan fungerar som ett komplement.

Asian View har utformats i enlighet med de önskemål som inkommit från Pinnacles spelare och har en mycket ren och tydlig design, samt en hög grad av flexibilitet så att man kan anpassa visningen efter sina egna preferenser. Särskilt populär förväntas Asian View bli bland de spelare som ägnar sig på livebetting.

Till skillnad från Classic View har Asian View en mycket snabbare process för att bekräfta vad, något som är extra viktigt när man ägnar sig åt livespel och några sekunder hit eller dit kan spela roll. Asian View uppdaterar dessutom odds automatiskt utan att man behöver starta om vadslagningsprocessen.

En annan fördel för livespelarna är att objekt i menyn hos Asian View är grupperade baserat på när evenemangen startar. ‘Live’ visar event som pågår just nu, medan ‘Today’ och ‘Early Markets’ visar sådant som kommer att starta framöver.

Precis som namnet Asian View antyder är det nya gränssnittet optimerat för den asiatiska spelmarknaden, och har därmed ett starkt fokus på Asian Handicap betting. ‘Single’ expanderar för att inkluderar fler marknader, och för den som har intresse för Europa är ‘Double’ det bästa valet eftersom den visar 1X2-spel. Du kan ställa in hur du vill att saker ska visas och sedan minns programmet det och visar odds enligt dina instruktioner varje gång du loggar in.

Asian View är helt klart något för hela världen, inte bara Asien, och det märks bland annat på små detaljer som möjligheten att ställa in tidszon. Genom att ställa in tidszon undviker man den förvirring som kan uppstå när man befinner sig i en tidszon och vill satsa på evenemang som äger rum i en annan.

En annan praktiskt funktion som lagts till i Asian View är att man kan ange hur mycket man vill kunna vinna och så räknar programmet fram vilken insats som krävs.

Detta är bara ett axplock av alla de intressanta möjligheter som Asian View för med sig. Vad passar dig bäst – Classic View eller Asian? Gå till Pinnalce Sports för att se vad du tycker.