bet365Så var Premier League äntligen igång och vi har nu 38 spännande omgångar framför oss. Igår bjöds vi på en fullmatad omgång av matcher men det är idag vi kan se fram emot de riktiga tungviktsmötena. Först ut är Bournemouth mot Manchester United, ett United med en viss svensk i laget. Zlatan Ibrahimovic gör vid 14.30 sin officiella Premier League-debut och förväntningarna är som alltid skyhöga. Senare på eftermiddagen tar Arsenal emot Liverpool i en het drabbning på Emirates Stadium, en match du spelar bäst på hos Bet365!

Stormatch i London

Zlatan Ibrahimovic premiär i all ära men dagens stormatch utspelar sig i London där Arsenal tar emot Liverpool. En match som denna, redan i första omgången gör att man inser vad det är man saknat under sommaren då Premier League haft uppehåll. Hettan, passionen och intensiteten är något som gör ligan speciell och att det i år är mer öppet än på länge om vem som ska vinna titeln gör det inte sämre.

Arsenal kommer till dagens match med en del skadeproblem, ett problem som numer verkar sitta i väggarna på Emirates. Med frågetecken kring Laurent Koscielny, Gabriel samt långtidsskadade Per Mertesacker så är alternativen få i backlinjen för den gode Arsene Wenger.

Liverpool, som förra säsongen slutade på en svag 8:e-plats hoppas denna säsong få se lite mer utav det som tränaren Jürgen Klopp vill implementera i laget. Man blandade lysande insatser med riktiga bottennapp förra säsongen, kanske kan man blicka mot de högra placeringarna i år?

Spela på matchen hos Bet365, en sportsbook med oslagbara odds på samtliga Premier League-matcher under säsongen!