Bet at Home loftBet-at-home har kanske dragit ner lite på sin exponering här i Skandinavien, men det är många svenska, norska och danska spelare som håller den här aktören mycket högt. Det finns goda skäl för det. Oddsutbudet är massivt och sajten är en av de mest snabba och lättnavigerade som finns, både på datorn och på mobilen/surfplattan.

För en tid sedan lanserade Bet-at-home en ny kampanj som gör spelbolaget ännu mer intressant. Kampanjen är helt unik och vi kan redan idag, så här tidigt i januari, utnämna den till årets coolaste.

Ta plats i Bet-at-homes mancave

Bet-at-home har lagt beslag på en penthouse-våning i centrala Berlin och utrustat den med allt och lite extra allt på det. Om du är bekant med begreppet ”mancave” kan vi säga att Bet-at-home har byggt världens mest lyxiga och exklusiva sådan. Bland ”inredningsdetaljerna” i sviten finns bland annat ett walk-in kylskåp, tolv storbildsskärmar som visar sport dygnet runt och en privat pub.

I sviten finns sex sovrum och det finns alltså plats för sex boende. I en löpande urvalskampanj kommer Bet-at-home att utse sex stycken deltagare som får bo gratis i sviten. Förutom att bara slappa och njuta av livet i grottan får deltagarna även delta i en mängd upptåg som nästan alla har med sport och betting att göra. En del av aktiviteterna kommer att sändas live och andra läggs upp senare på Youtube. Om du tänker dig Big Brother med fokus på betting är du inte helt fel ute.

Varför Berlin? Jo, Bet-at-home är sponsor till Hertha Berlin. Självklart bjuds alla sex hyresgäster på varenda hemmamatch med det klassiska storlaget på Olympiastadion.

Så här ansöker du

Det är enkelt att ansöka om att få en plats i Bet-at-homes mancave. Det första steget är att gå till kampanjsidan och där anmäla ditt intresse. Alla ansökningar granskas och om du passar profilen kommer du att få e-post med information om hur steg två går till. Passerar du nålsögat i steg två bjuds du in till en casting och om du visar framfötterna där har du chansen att få checka in i sviten i Berlin.

Resa till Las Vegas

Att få en plats i sviten i centrala Berlin är väl kanske belöning nog, men Bet-at-home har även komponerat ett förstapris och det är den deltagare som helt enkelt lyckas bäst i de olika bettingutmaningarna som får inkassera det. Belöningen för det hårda slitet blir en resa till Las Vegas med allt betalt och en hel del fringisar.