Arctic AgentsDu har väl inte missat att Arctic Agents nu går att spela hos EuroSlots?

Arctic Agents är en slot från Microgaming vars tema är Arktis och de figurer som lever där. Här finns det isbjörnar, späckhuggare och till och med några långväga gäster i form av pingviner. Arctic Agenst tillhör inte Microgamings mest nydanande slottar, varken vad gäller grafik eller funktioner. Om du vill ha 3D-känsla, växande jackpottar och massor av olika funktioner är det här inte rätt slott för dig. Om du däremot är sugen på en enklare slot med nio spellinjer och okomplicerad med söt grafik passar Arctic Agents perfekt. Låt inte enkelheten lura dig – det här är ett riktigt roligt spel!

Arctic Agents har vildsymbol, spridningssymbol och multiplikator (upp till 50x). Det går att erhålla free spins och man kan spela kvitt-eller-dubbelt om sina vinster. Under dina free spins kan du få hjälp av ett helt vilt hjul.

Nyfiken på att provspela Arctic Agents? Gör i så fall ett besök hos EuroSlots.

Nya medlemmar hos EuroSlots får 100% bonus på första insättningen upp till €200. Sedan får man insättningsbonus varje månad hos EuroSlots (på den första insättning du gör under månadens första sju dagar).