Dags för 1an mot 2an när två giganter ställs mot varandra. Mesta mästarna och årets SM-guld-vinnare Malmö FF tar emot AIK som inför matchen är 10 poäng bakom MFF. Guldet är redan Malmös efter vinsten mot IFK Norrköping senast och frågan är hur bakfulla spelarna är inför kvällens match.

Malmös tjugonde guld och den andra stjärnan på bröstet säkrades i förra omgången mot IFK Norrköping. Malmö har varit fullständigt överlägsna hela säsongen och kunde säkra guldet med hela tre omgångar kvar. Nu har man bara hedern att spela för och visst kan det vara en fördel att det är ett ”storlag” som kommer på besök.

Räcker 16 år som motivationsfaktor?

Det är inte alldeles ovanligt att vi får se en dipp när ett lag säkrat mästerskapet tidigt. Men Malmös spelare borde vara motiverade. Läktarna kommer vara fulla och fansens skrik kommer höras över hela planen. Malmö har dessutom en fin svit hemma mot AIK senaste tiden. Senaste gången AIK vann mott MFF var i svenska cupen 2001 – alltså över 16 år sedan. Det är en svit MFF-fansen gärna påminner AIK om och frågan är om inte det är en motivationsfaktor nog?

Hämta Bonus

AIK har mer att spela för och efter krysset mellan Djurgården och Häcken igår huserar laget kvar på andraplatsen i serien. Gnaget har råd med förlust mot Malmö och får ändå behålla sin nuvarande position oavsett resultat ikväll. AIK har europaplatsen i en järnhand och skulle det bli förlust ikväll räcker det med en vinst hemma mot Göteborg eller borta mot Örebro för att Europaplatsen ska vara deras till 100%.

Oddsa på allsvenskan hos Scandibet

Vill du spela på kvällens match eller annan allsvensk fotboll borde du prova att lägga dina bets hos Scandibet. I deras gedigna sportsbook hittar du massvis med olika marknader på skandinavisk fotboll. Om du inte är medlem hos bettingsajten kan du dessutom ta emot en riktigt fin välkomstbonus. Skapa ett nytt konto på direkten för att ta del av erbjudandet.

ScandiBet_BlackBgr