Aj, första förlusten på en bra period kom igår, och detta på ett chockartat sätt! Sverige spelade 2-2 mot Lettland i en internationell tävlingsmatch, och förlorade sedan efter straffläggning.

Men, nu ska vi inte gräva ner oss. Idag får vi ett nytt läge, då semifinalsspelet i Champions League drar igång nere i Spanien, där Chelsea gästar Barcelona på Camp Nou, en måstematch för varje fotbollsfanatiker!

Barcelona – Chelsea
Mitt Tips: 1:a (-1)
Insats: 2/10

Motivering;
Ja, ni kanske tror att jag har fått solsting i vårvärmen, men nej! Jag testar att spela på Barcelona med ett måls handicap hemma mot självaste Chelsea. Anledningen är främst den att Barcelona har sitt verkliga trumfkort i hemmastyrkan man besitter. Ett måste för att avancera är enligt mig att ha en tvåmålsledning att spela komfortabelt på i det senare så svåra bortamötet, då ett hemmastarkt Chelsea kan banka in lika många som Barcelona.

Chelsea har blandat starka intryck med klent spel senaste tiden, och Hiddink-effekten som det för en månad sen snackades så mycket om har nu lagt sig. Dessutom har Hiddink aldrig lyckats mot spanjorer på något sätt innan, då man inte minst i VM åkte på stornederlag mot dessa sydeuropéer!

Ikväll får Terry och en formsvag Cech det svårt mot en stekhet kvintett, bestående av Xavi, Iniesta, Messi, Henry och Eto’o, som aftonen igenom kommer att styra spelet runt Chelseas straffområde. Oddset på ettan med ett handicap ligger på över tre gånger pengarna, något som jag hugger med en liten insats!

God spellycka!

/Blixt