Ja, innan helgen gick det som smort för tipsen, och då flera andra spelare gick på plumpen och föll i alla olika sorters fallgropar, avstod jag snyggt spel. Idag är jag dock tillbaka, med ett saftigt spelobjekt i mina händer, häng med!

Stabaek – Tirana
Spelstopp: 20:45
Mitt Tips: 1:a (-1 hcp-mål)
Insats: 6/10

Motivering;
Ja, Stabaek rekade jag i det första mötet lagen emellan, och då gick det väl inget vidare, för oss som ville se plustecken på kontosaldot. 1-1 slutade matchen, trots att norrmännen nog förtjänade att vinna (enligt flera mediakällor). Idag spelar de hemma i Norge, och på hemmaplan har man varit en maktfaktor i år, likt de nordiska lagen har en egenskap att vara.

Med spelare som är glödheta framåt i namn som Fredrik Berglund och Daniel Nannskog (ja, Stabaek är en svenskkoloni) har man goda offensiva möjligheter att sprattla in ett par bollar. Att motståndet sedan spelade sin första tävlingsmatch sedan i maj sist, och vann, ja, det kan de tacka hemmaplan och en stor slev med ren och skär tur. Men, ikväll, då räcker det inte till mot norrmännen, de vill ut i Europa, och därmed kommer de att gå 110 % framåt, med vetskapen att de har allt att vinna…

Handicappet betalar dubbla gånger pengarna online, något som jag sväljer med hull och hår en dag som denna. Må våra svenskar hos de regerande norska mästarna göra vad de ska… mängder av mål!

Jag ser detta som ett vettigt spel, och det blir min enda spelinvestering för dagen, håll i pengarna, snart är de stora ligorna tillbaka!

God spellycka,
/Blixt