En guldkantad dag igår! Två av tre spel satt, en total nettovinst på 5,7 units, en fin afton! Det kunde ha blivit full pott, men efter att Stuttgart’s striker, som jag också nämnde i analysen, Mario Gomez satte 1-2 mot Bayern så gick handicapet upp i rök. Men, inget att gräma sig över, vi solar oss istället i guldglansen från vinnarspelen!

Idag ser vi fram emot en spännande, men ack lika lurig speldag, med matcher från främst italienska Serie A, engelska Premier League och danska SAS-Ligaen. Från dessa ligor hämtar jag idag mina spel…

Manchester City – Bolton
Mitt Tips: 1:a
Esbjerg – FC Köpenhamn
Mitt Tips: 2:a
Dubbelodds; ~ 2,50
Insats: 4/10

Båda lagen med Hcp -1
Dubbelodds; 6,41
Insats: 1/10

Motivering;
Manchester City har på senare tid fått ordning på sitt spel, och stört ett antal bra lag. Hemma är man erkänt vassa, och när spelare som Robinho och Stephen Ireland presterar, ja då luktar det trepoängare för de ljusblåa.

Idag tar man emot Bolton Wanderers på hemmagräset, ett sargat lag som presterat långt under uppsatt mål innan säsongen. Elmander som värvades för att frälsa Bolton med målfyrverkerier så ofta som möjligt har sedan säsongsstarten haft grus i maskineriet, och endast fem baljor gjorda så här långt glädjer ingen. Ettan ger ett fint odds, klart spelvärt…

… Men för att krydda upp det ytterligare tar jag med en match från den danska SAS-Ligaen, en match som jag spanat in sedan början av veckan. Ett formstarkt FC Köpenhamn gästar idag inte lika smickrande Esbjerg. FCK har vunnit tre av sina fyra senaste matcher, och det övertygande med flermålsdifferens. Enda förlusten kom borta mot Odense, en match som slutade 2-3 för Köpenhamnarna.

Idag måste man vinna för att hålla undan mot Bröndby och behålla serieledningen, som ger spelmöjligheter ute i Europa, och dit vill man givetvis! Nå, så hur ser det ut mellan lagen då, mätt i klass under säsongen? Jo… Mer än dubbelt så många poäng för Köpenhamn jämfört med Esbjerg talar sitt tydliga språk… 1,45 på denna hugger jag direkt!

Cagliari – Inter
Mitt Tips: 2:a
Insats: 4/10

Motivering;
Vad har hänt i den italienska ligan?! Jovisst, Inter är redan klara för guldet och har inget att spela för, men nästan 2,50 ggr pengarna på Zlatans gäng? Det är klart värt en peng. Som precis nämnt, Inter har redan säkrat guldet sedan två omgångar tillbaka, men Zlatan Ibrahimovic jagar skytteligatiteln, och har två mål upp till Marco Di Vaio.

Han kommer givetvis inte att spela lojt med vetskapen om vilken status en skytteligaseger skulle ge. Senaste matchen för Inter var hemma mot Siena, redan då var man också klara, men vad hände? Jo, 3-0 och dominerande spel. Jag tror på liknande idag, och ett bjudodds från all världens bookmakers!

Dagens tips från min sida…

God spellycka,
/Blixt