Ja, Stabaek satt ju klockrent med handicapsspelet igår. En medelinsats till 3 gånger pengarna, adderat med slutresultatet 2-0 blev givetvis en fin slant i lädret. Formbesked också på Fredrik Berglund, den gamle Elfsborgsstrikern gjorde två mål, och är nu inne i en hysterisk målform, sex mål de två senaste matcherna, grymt imponerande. Hur som helst, jag verkar ha hittat en medgångsvåg den sista tiden, idag ska vi se om det håller i sig… Kort analys idag, p.g.a ont om tid!

Strömsgodset – Rosenborg
Spelstopp: 18:00
Mitt tips: 2:a (-1 hcp-mål)
Insats: 2/10

Motivering;
Ja, återigen söker jag mig till den norska ligafotbollen, och den här gången faller lotten på Rosenborg, seriens klart starkaste lag, så här långt. Efter 16 matcher är man fortfarande utan förlust, imponerande, då man ändå mött seriesegraren från i fjol, Stabaek. Idag gästar de Strömsgodset, ett lag som har mindre än hälften så många poäng som Rosenborg hittills samlat ihop. Strömsgodset är dock ett helt okej lag på hemmaplan, där man visat upp raden 4-3-2, med målskilladen 13-11. Däremot har Rosenborg briljerat på bortagräset, där man har raden 6-2-0, och målskillnaden 20-8 under dessa, tämligen imponerande.

Jag tror att Rosenborg är stegen bättre än sitt motstånd idag, men jag håller insatsen nere p.g.a Strömsgodsets icke helt dåliga hemmarad. Men, ett tidigt Rosenborgsmål så kan det rinna iväg… Oddset ligger runt 2,50 på spelet, helt klart värt att testa en peng, en liten en…

God spellycka,
/Blixt