Igår satt spelet finfint, Degerfors dominerade matchen helt, och siffrorna kunde ha blivit betydligt större än vad slutresultatet pekade på, då det fastställdes till 2-1, efter en sen reducering av BK Forward. Ännu en plusnoterad dag för mig, och under min tid hos Spelaspel.se har jag, enligt mig själv, kunnat visa upp en kontinuerlig vinst under en lång tid. Det är bara att hoppas att mitt fina plustecken består, då vi fortsätter idag…

Idag är det VM-Kval för hela slanten som gäller för min del, och jag har hittat några möjligen intressanta spel. Utöver Sveriges viktiga match mot Malta och övriga matcher i Europa, finner vi också matcher i Sydamerika under natten, kan vara värt att slänga ett öga på teven, för er som är vakna framåt småtimmarna… Nog med det, nu tar vi tag i tipsen!

Holland – Norge
Mitt Tips: 1:a
Insats: 6/10

Motivering;
På flera håll har jag läst, med stora bokstäver, AVSLAG(!), på den här matchen. Men, i mina ögon är det ett finfint spel. Förvisso, Holland är klara sedan länge för avancemanget till VM i Sydafrika, och visst dras man med ett par skador, men ändå. Norge ligger på jumboplatsen i tabellen, sist, och inget tyder på en ändring efter kvällen. Holland har den klart bättre truppen och har hittills varit överlägsna både hemma och borta i kvalet, då man ej har tappat en enda poäng än så länge.

Mycket tyder på att det kommer att fortsätta, trots att motivationen och kämparglöden kanske inte är sig lik, med tanke på det säkrade avancemanget. MEN, hemma är de en maktfaktor oavsett motivation, och de fanatiska fansen kommer att mana på sitt orange-vita lag ikväll. Spelare som Kuyt, Van Persie, Robben, Sneijder, Huntelaar, Van Der Vaart med många fler, ja… Behövs inte så mycket mer att nämna, ettan till nästan 1,50 är befogad att testa.

Brasilien – Paraguay
Mitt Tips: 1/1 (halvtid/full tid)
Insats: 4/10

Motivering;
Brasilien inledde kvalet svagt, men har på senare dag ryckt upp sig och agerat som den stornation inom fotbollen som man faktiskt är. En svacka de senaste åren, men har nu ett bättre spelarmaterial än på länge, samtidigt som man börjar få igång lagspelet som det en gång var. Idag möter man Paraguay på hemmaplan, ett Paraguay som inledde kvalspelet galant och toppade gruppen med flera poängs marginal en stund. Formkurvan har dock dalat, och man ligger nu en poäng efter just Brasilien, efter flera snöpliga poängtapp.

Brasilien kommer att köra full fart från start, och vill troligen gå in i halvtidsvilan med någon bolls marginal. Det tror jag att de kommer att göra med. Man är det bättre laget, och hemma är man mäktiga, och har ett finfint facit. Spelet på ledning i halvtid och vinst efter full tid betalar uppåt 1,80 i odds, något som jag finner ett spelvärde i som kan testas med medelinsats.

Dagens båda spel, VM-kval. Imorgon återkommer jag med, förhoppningsvis, nya guldspel!

God spellycka,
/Blixt