Ja, plustecknet har satt en ljuv prägel på mina spel den senaste tiden, ett otroligt stim är jag inne i, och då ska man inte slacka! Fullt ös nu på fina spel för att bygga upp saldot på spelkontot ytterligare. Helgen bjöd på en del väntade resultat, ett par mäktiga matcher och ett par oväntade poängtapp. Inget som påverkade mig, då jag avstod helt.

Idag finner vi ett magert utbud på speltablån, precis i vanlig anda vad gäller måndagar. Den enda matchen som fångar mitt intresse är den mellan Lettland – Sverige, där jag hittat mig ett fint spel!

Lettland – Sverige
Mitt Tips: 2:a (-2,5)
Insats: 5/10

Motivering;
Sverige inledde imponerande i VM genom att besegra grannlandet till värdnationen, Österrike, med 7-1. Omark, Harju och Weinhandl var de blågula nyckelkuggarna och det är dessa som ska leda Tre Kronor genom turnerningen. Lettland började bra, men ändå inte. 2-4 mot USA (förlust), något som jag trodde skulle sluta med fem-sex måls marginal till amerikanernas fördel… Idag drabbas Sverige och Lettland samman, och klasskillnad råder definitivt!

Sverige hade problem i genrepen med målvakterna, men mot Österrike såg allt bra ut bakåt. Enda målet kom då man hade en komfortabel ledning och därmed kan backchecking och försvarsspel ha varit lite lojt. Framåt var man bättre på allt från powerplay till snabba spelomvändningar till forechecking högt i banan. Kommer man igång och spelar liknande idag ska letterna inte ha mycket att säga till om. Tvåan med ett handicap på -2,5 (att Sverige vinner med minst 3 måls marginal) ger oddset 1,65 online hos flera bookmakers, ett vettigt odds då det ska skilja mer lagen emellan, medelinsats kastas in!

Det var dagens enda spel, imorgon återkommer jag med Champions League-fotboll!

God spellycka,
/Blixt