En magisk formkurva är jag inne i! Satte hela 7/9 speltips senast (i lördags), vilket givetvis genererade ett massivt plustecken på spelkontot för mig och för er som tog rygg! Idag ska vi se om den goda formen kan fortsätta, och det gör jag med ett snabbt speltips, då jag sitter med skolböcker upp till öronen…

IFK Norrköping – Väsby United
Mitt Tips: 1:a
Insats: 3/10

Motivering;
Norrköping inledde katastrofalt i årets upplaga av Superettan, men verkar nu på sistone åter ha fått vind i seglen och siktar nu på att klättra uppåt i serietabellen, upp mot toppen för att förhoppningsvis göra vistelsen i Superettan så kort som möjligt, och då är målet givetvis ett avancemang redan tills nästa säsong. För att kunna ha chans till detta är det matcher som denna, hemma mot ett mediokert gäng, som ska vinnas.

IFK är än så länge i år vinstlösa på hemmagräset, då man har serien 0-3-1, och målskillnaden 6-7. Inget som imponerar med den höga målsättningen som man faktiskt har. På 9 matcher har man bara spelat in 7 poäng, av 27 möjliga, ett mycket klent facit, och nästan full pott krävs för avancemang till nästa säsong. Ikväll tar man i allafall ett kliv i rätt riktning, när man besegrar och därmed också passerar Väsby United… Ettan är dock inte hundraprocentig, därav den låga insatsen!

Mitt enda tips idag…

God spellycka,
/Blixt