Ja, tipset gällande över 2,5 mål mellan BK Forward och IK Brage satt ju klockrent, istället för att tipsa om hemmavinsten som flera andra tipssajter skrek ut till sina läsare. Vad slutade matchen då? Jo, 1-2, bortavinst för Brage.

Idag fortsätter jag, i hopp om att kanske påbörja något av en winning-streak, med spel från Wimbledon. Semifinaler på G, Murray vs. Roddick samt Haas vs. Federer, spana in mina tips!

Andrew Murray – Andy Roddick
Spelstopp: 17:00
Mitt Tips: Andy Roddick (Game hcp +4,5)
Insats: 4/10

Motivering;
Semifinal nummer två i Wimbledon, en match mellan hemmafavoriten Murray och mannen från ”across the Atlantic”, den amerikanske spelaren Roddick. En jämn match står att vänta, enligt mig, då Murray inte alls spelat lika överlägset som jag på förhand trott tidigare, utan stapplat rejält vid vissa tillfällen, och servegamen övertygar föga. Roddick är en mycket bra spelare, vars främsta vapen definitivt är hans serve. Hastigheter på uppåt 240 km/h är ingen ovanlighet, och det kan ställa till det för Murray. Jag tror på att han MAX bryter två gånger i matchen, och därmed är spelet + 4,5 hcp-game mycket befogat. Ett tiebreak och två break tillåts för en 3-0 -seger i brittens favör, även om jag tror på starkare resultat från Roddicks sida, 3-2 i set till Murray vid full tid, kanske? Oddset 1,95 är värt en slant på, låg/medelinsats.

Fler spel finns att spela, om man vill ha det. T.ex. Roddick att vinna sitt första servegame (1,12!). Monsterserven plockas fram, och han är mycket svårbruten, bankränta. Att spela set-handicap på Roddick kan heller inte vara fel (+1,5 set, odds 2,30), dock lite lurigt, då matchen i stort sett är vidöppen. Ett bra chansspel i allafall, men inget jag spelar personligen. Däremot, över 9,5 games i första set (att båda spelarna håller servern tills i allafall 4-4 tror jag inte är en omöjlighet.) Roddick servar hårt och går på aces eller på en kass retur från Murray, för att snabbt döda bollen, medan Murray spelar säkert och stabilt och väntar på att motståndaren gör ett misstag. Jag tror att båda håller, 1,48 i odds på över 9,5 games.

Jag nöjer mig dock med spelet på +4,5 games idag, oddset 1,95 som sagt. Medelinsats…


Vinnare av Wimbledon (Livespel, finns hos Unibet)
Spelstopp: 14:00
Mitt Tips: Roger Federer
Insats: 10/10 (odds 1,40)

Motivering;
Roger Federer står kvar som den egentligen riktigt store spelaren. Toppkonkurrenten Nadal finns ej med i turneringen p.g.a skada, och Murray har inte alls imponerat. Federer lekte ut Karlovic senast, och spelar en stabil och balanserad tennis, med en grym teknisk faktor i sina slag. Serven är både hård och välplacerad. En komplett spelare, som inte har något motstånd som ska hota honom i en final (semifinal idag mot en avdankad Haas).

Livespelet finns hos Unibet, ev. hos fler onlinebaserade bookmakers (dock ej hittat). 1,40 i odds på spelet är ett kanonspel enligt mig, då han ju är den bäste spelaren kvar i Wimbledon.

God spellycka,
/Blixt