Jadå, den fina formen fortsätter! Trots att Chelsea inte lyckades få hål på Everton senast (en ribbträff på övertid ifrån segern) så gick vi fortfarande plus. Detta tack vare Barcelonas otroliga överlägsenhet. 4-0 hemma mot Sevilla, och handicapspelet till över 2,00 ggr pengarna satt redan efter 17 minuter då man gjorde 2-0! Trots en tvåmålsledning så gjorde de vad de brukar göra, nämligen trumma på framåt i 90 minuter. Värt att nämnas är att 4-0 var i underkant, då Barcelona skapade en handfull fler farliga lägen utöver dessa som resulterade i mål.

Idag ser vi ett någorlunda spelbart utbud… Hockey-VM finns att spela på, dock endast med handicap-resultat då oddsen är tok-låga på lag som Ryssland och Canada! Annars är det någon match i den svenska fotbollens lägre divisioner. Jag testar dock ett spel på hockeyn!

Ryssland – Tyskland
Mitt Tips: 1:a (-3,5) @ Bet365
Insats: 6/10

Motivering;
Kontrasten mellan dessa lag stavas följande; oändlig klasskillnad! Dagens ryska landslag håller likvärdig klass med det forna Sovjetiska laget. Spelet är nästan detsamma, nämligen fart under rören och blixtsnabbt passningsspel. Med ett antal notoriska målskyttar i laget, med Ilya Kovalchuk i spetsen, så blir min gissning att Ryssland blir det lag som gör flest mål i VM.

Tyskland då? Jo, de är på uppgång. Man har ett par kvalitéspelare, men det är ingenting som går att ställa bredvid ryssar. Nej, här är man underdog, och det kraftigt, något som man får finna sig i. Målsättningen kommer att bli att släppa in så några puckar som möjligt, alltså att hålla siffrorna nere.

Ska vi tippa resultat med? Jo, 5-1 till Ryssland blir mitt tips, och ett handicap till oddset 1,90 är taget direkt!

Dagens enda spel, vi återkommer till helgen med fler saftiga drag, vi har spanat in ett par fina fotbollsmatcher!

God spellycka,
/Blixt