Efter någon veckas frånvaro är jag åter tillbaka för att servera er med nya smakliga speltips! Idag har jag satt klorna i en klart intressant match, där ett hittills på hemmaplan obesegrat hemmalag tar emot ett ytterst formsvagt bortalag… Ett helt okej odds, med tanke på förutsättningarna, häng med!

Match: Nantes – Guingamp
Tips: 1:a (vinst för Nantes)
Odds: 1,55 @ Expekt
Insats: 8/10 units
Spelstopp: 2009-11-09 20:45

Motivering:
En klart intressant match spelmässigt, plockad från den franska andradivisionen inom fotbollen, Ligue 2. Nantes degraderades i fjol från finrummet Ligue 1, och målet är givetvis att ta steget upp direkt. Hittills ligger man på en klart godkänd fjärdeplats, en poäng från andraplatsen. Hemma har man spelat stabilt, och är ännu obesegrade i sin borg efter 6 spelade hemmaomgångar. Facit för dessa matcher lyder;  fyra vinster, två oavgjorda, noll förluster, och målskillnaden 14-6 under dessa. Formen är dock lite mindre skarp för stunden, men ändå inte helt hopplös. De fem sista matcherna har man mött relativt bra motstånd från den övre halvan av tabellen, där man vunnit en match, förlorat en och spelat tre stycken oavgjorda. Förlusten kom dessutom borta mot andraplacerade Le Havre.

Guingamp sitter  i en näst intill hopplös sits för tillfället. Eller, är det verkligen tillfälligt? Idag ligger man på nittonde plats, näst sist, i tabellen, vilket innebär degradering om man inte rycker upp sig. Det är framför allt bortaspelet som sviktat i år. Under sina sju spelade omgångar har man endast vunnit en, spelat en oavgjord och förlorat hela fem matcher, helt klart underkänt! Målskillnaden är även den under all kritik, då man har urusla 1-11. Idag ställs man mot ett obesegrat hemmalag, och läget känns verkligen  inte rätt att bryta den nattsvarta trenden.

Ettan till 1,55 känns sund med tanke på förutsättningarna, och inte minst med tanke på den statistik som följer de båda lagen. Nantes förblir obesegrade på hemmagräset, och Guingamp får fortsätta slipa på bortaspelet, då det är under all kritik… Ettan spelas!

God spellycka,
/Blixt