Fint spel taget från den italienska ligan, där bortalaget uppträdde bedrövligt i sin senaste match, samtidigt som hemmalaget trummar på i toppen. Jag har fått syn på ett spännande spel som ger över dubbla degen som kan finnas en del värde i att testa, häng med!

Match: Inter – Siena
Tips: Inter att vinna båda halvlekarna
Odds: 2,40 @ Betfair
Insats: 4/10 units
Spelstopp: 2010-01-09 20:45

Motivering:
Kortare rek idag, p.g.a. tidsbrist.

Regerande italienska mästarna, Inter, tar emot ett Siena, som är i allt annat än storform. Sist testade man ett nytt spelsätt, och resultatet blev en mindre smickrande förlust hemma mot Fiorentina, där siffrorna slutligen spikades till 1-5. Defensivt sett är även Siena ett av seriens sämsta lag, vilket ju givetvis inte är något som talar för laget i denna extremt tuffa bortamatch…

Inter däremot, de ångar på i toppen och fortsätter att stundtals imponera, utan att spela någon propagandafotboll i ”Barcelona-stil”. Anfallaren Eto’o har nu även lämnat truppen för att medverka i Afrikanska mästerskapen, vilket givetvis är ett klart minustecken. Man har trots det ett väldigt kapabelt anfallspar i Balotelli och Milito, där de bägge har ett sinne för att hitta målet. På hemmaplan är man de senaste åren ett mycket svårslaget lag, och ikväll tror jag att man inte behöver vara alls oroliga för att släppa några poäng.

Oddsen på de raka spelen och handikappen är säkra, men inte allt för höga, och därför väljer jag att plocka det här spelet från Betfair, något som sticker ut lite ur skaran. Siena hade som sagt problem med Fiorentina senast på hemmaplan, och även om man förbättrat sig avsevärt ska man inte ha mycket att säga till om i afton. Jag tror att firma Balotelli/Milito har hittat nätet innan en halvtimme spelat, och att matchen punkteras ca 10 minuter in i andra. Ska vi säga 3-0 till Inter, 1-0 i halvtid?

God spellycka,
/Blixt