Kör ett innebandyspel idag, hämtat från en match mellan ett av seriens förväntade topplag, och en rejäl uppstickare som spelat över alla förväntningar. Häng med!

Match: Linköping – Warberg
Tips: 2:a (-1,5)
Odds: 1,80 @ Expekt
Insats: 7/10 units
Spelstopp: 2010-10-31 17:00

Motivering:

Idag kör jag en lite kortare rek p.g.a. tidsbrist.

Linköping har, som nykomlingar, den här säsongen gjort det riktigt bra så här långt! Man har överraskat många lag, och t.ex. har regerande svenska mästarna Storvreta fått åka hem härifrån poänglösa. I dagsläget befinner man sig på en fjärdeplats i tabellen, på samma poäng som just storlaget Warberg, vilket är över alla förväntningar. Många tippade dem som ett stryklag i.o.m att de tappade Jihde och Hellgård inför säsongen, de två som till stor del tog upp laget till SSL, men man har ändå visat att man som ett kollektiv kan prestera bra. Idag är det dock en extremt tuff match hemma mot…

… Ett Warberg som verkligen har vänt på formen man hade i inledningen. Man har nu fått koll på grejerna, och presterar på en, näst intill, högstanivå! Svensson och Emanuelsson har verkligen börjat hitta nätmaskorna, och då är man alltid sylvassa. Formen på de 5 senaste matcherna ser ljus ut, 4 vinster och en förlust. Under dessa matcher har man dessutom 44-22 i målskillnad, vilket är riktigt starkt! Man har redan slagit fjolårsfinalisten Caperio/Täby på bortaplan med 10-6 och Sirius med 12-3, så bortaplan lär inte vara några större hämningar inför denna match.

Jag tror att Warberg fortsätter att trumma på, och förlänger sin vinstrad till 5 vinster i följd. Linköping har gjort det bra, men mot ett formtoppat Warberg ska man inte ha mycket att säga till om. Raka tvåan till 1,60 är också spelbar, men det är väldigt sällan som det blir uddamålsvinster i innebandy, så två decimaler extra till vårt förfogande känns ännu bättre!

God spellycka,
/Blixt