Ett av få fotbollstips från min sida. En match där fjolårets succélag Tottenham gästar storlaget Manchester United. Jag har hittat ett intressant spel, häng med!

Match: Manchester United – Tottenham
Tips: Hernandez att göra mål: Ja
Odds: 2,00 @ Unibet
Insats: 5/10 units
Spelstopp: 2010-10-30 18:30

Motivering:

Manchester United  har en stark form, tre raka segrar och dessutom en del gjorda mål, 8 på de senaste 4 matcherna (inkl. Cup och CL). Mexikanen Javier Hernandez värvades som målskytt, och han inledde starkt i klubben under försäsongen. Sedan dess har han främst fått se matcher från bänken. Idag väntas han starta, med tanke på hans fina form (4 gjorda mål senaste två matcherna). Han är en spelare med bra bollteknik och framför allt extrem snabbhet, som han utnyttjar ofta med framgång i sina vassa löpningar i djupled.

Tottenham å andra sidan har haft tunga besvär med sin backlinje under inledningen. Skador och avstängningar har påverkat resultaten negativt, och 8 mål insläppta på sina 5 sista matcher är inget som imponerar. Idag står man inför en av säsongens tuffaste matcher, och jag tror att det sitter en del i psyket här, med tanke på att man historiskt sett har extremt svårt mot just United (aldrig vunnit borta). Man har en offensiv och ung trupp, men att gå framåt här kan vara likvärdigt med att skjuta sig själv i foten, man blottar sig för mycket defensivt, och här kommer Hernandez kvickhet in i bilden. jag tror att han kommer att få många bollar i djupled serverade, och han vet vart målet står.

Oddset är någon decimal högt, med tanke på hans form och med tanke på Tottenhams defensiva problem. Jag spelar en medelinsats.

God spellycka,
/Blixt