Ett spel som känns riktigt bra på förhand! Hemmaplan, NHL’s bästa kedja, och de bara måste vinna för att undvika ett fiasko! 1,65 i odds skulle jag kasta många andra gånger, men här måste det bara spelas då allt enligt mig talar för hemmavinsten! Häng med.
Match: Washington Capitals – Montreal Canadiens
Tips: 1:a
Odds: 1,65 @ Unibet
Insats: 9/10 units
Spelstopp: 2010-04-29 01:00

Motivering:

Matchboll hade man sist, som man inte lyckades förvalta! Trots total dominans på bortaplan, där man vann skotten med solklara 50-22, förlorade man matchen med 1-4, och nu har matchserien tagits till en sjunde och direkt avgörande match. Hemmaplansfördel för Washington, som var ett av NHL’s bästa hemmalag under grundserien. Dessutom har man, som bekant, Ovechkin, Bäckström, Semin, Green, Schultz, Morrison… Ja, namnen skippar vi, ni kan redan spelartruppen. NHL’s bästa offensiva uppställning, men också bland de sämre defensivt, med en svajig målvakt och offensivt lagda backar. Som förhandsfavoriter till att lyfta pokalen här är vinst ett krav för att undvika totalt fiasko!

Montreal lever mycket på sin förstakedja skrev jag sist… Och mycket riktigt, tre av de fyra målen gjordes av just densamme i senaste mötet. Extremt skickliga, och dessutom extremt vassa skyttar som lätt hittar luckor, speciellt bakom de lite sämre målvakterna, där Washingtons är ett typexempel! Ikväll har de ingen som helst press på sig, då ingen förväntar sig vinst av dem. Dock räddades de sist av Halak i kassen, som stod på huvudet åtskilliga gånger och noterades för smått sjukliga 49 räddade skott. Ikväll kommer nog pressen vara än större, och frågan är om han kan upprepa bedriften/miraklet på bortais? Jag är mycket skeptisk…

God spellycka,
/Blixt