Målskyttespelen fortsätter att göra succé! Hoppas verkligen att någon har ryggat mig på spelen, vinsten har givit mig ett par extra sedlar i lädret…

Idag har jag hittat ett klart spelvärt odds i matchen mellan Leksand – Borås, som bara måste testas med tanke på dagens läge i båda lagen! Häng med.

Match: Leksand – Borås
Mitt tips: 1:a (-3)
Odds: 1,95 @ Unibet
Insats: 3/5 units
Spelstopp: 2009-09-25 19:00

Motivering:
Ja, återigen spel i Hockeyallsvenskan, och oddset på nästan dubbla pengarna för att Leksand ska vinna med 4 måls differens eller mer är något som jag bara måste testa ett spel på! Man har seriens utan tvekan bästa trupp, innehållande ett antal föredetta Elitserie-spelare av högsta klass. Eller, vad sägs om Rhodin, Prestberg, Nordström m.fl? Just det, namn som i powerplay varit fruktade sedan decennie-skiftet, och som nu får visa färg i en sämre serie än tidigare, trots att de var en stor del i Färjestads SM-guld de senaste åren. Hemma är det kultstatus när Leksand spelar ishockey, och i sin kokande kittel ska man vara i princip oslagbara, om man kommer upp i sin rätta nivå.

Borås är inne i en mycket tung period! Bortatorsk mot Lakers, mot Bofors och senast hemmatorsk i förlängning mot nykomlingarna Örebro, trots att fjolårets succémålvakt Idoff kom tillbaka på lån från Frölunda. Moralen är låg, självförtroendet är i botten, och efter en tung resa upp till dagens match, så kommer mycket av det här att spela in på Borås sätt att spela hockey. Just nu är det för tung sits för att kunna ha någon chans här, och fokus lär redan innan match ligga på att få komma hem och sova bort förlustsiffrorna!

Ettan känns väldigt väl befogad, emn oddset på handikappet lockar mer. Senast spelade man ut Lakers hemma med solklara 4-0, med bud på större siffror. Mot ett ännu sämre Borås så borde siffrorna kunna rinna iväg om man väl får in en tidig puck eller två. Oddset är bra, och jag lirar!

God spellycka,
/Blixt