Några spellediga dagar, men nu är jag tillbaka med ett tips gällande ett saftigt överodds i en match tagen från den svenska handbollsvärlden. Häng med!

Match: Hammarby – Ystad
Tips: 1:a (+1,5 mål)
Odds: 2,40 @ Nordicbet
Insats: 4/10 units
Spelstopp: 2010-03-25 19:00

Motivering:
Håll i er, spelnissar, här har vi ett riktigt överodds! Med ett plushandikapp på 1,5 mål på Hammarby (vilket innebär att vinst betalas vid vinst, oavgjort eller uddamålsförlust) känns det här mycket spelvärt. Hammarby har visserligen inte gjort någon kalassäsong i år, men man är ändå vidare i slutspelet och nosar. Ung spelartrupp med äldre inslag på sina håll, men en hög potential när det väl stämmer i spelet!

Ystad spelar på hemmaplan i ett fort, med den finfina statistiken 10-3 i vinst-förlust. På bortaplan agerar man mer dödligt, och där har man 6-7 i samma siffror. Hammarby borta mötte man tidigare under säsongen, och då fick man åka hem med 37-29 i arslet, vilket naturligtvis inte imponerar.

Det här spelet är mer baserat på spelvärde i odds jämfört med andra hemsidor, och då man får 1,45 på många andra spelsidor är det här en guldpeng modell större! Expekt har till exempel, i jämförelse, 2,00 på rak Hammarby-seger, vilket gör att det här oddset är långt felsatt, något vi inte ska vara sena med att nypa in en peng på! Dock finns ju alltid risken att Ystad likt förbannat går och spelar ut Hammarby borta, men trots allt går det inte att neka ett sådant spelvärde i ett grymt felsatt odds, som sagt.

God spellycka,
/Blixt