Returmöte i sista kvalrundan inför CL, och jag har hittat ett bra spel mellan två storlag i Europa, sett till de andra lagen i samma kvalrunda. Sampdoria tar emot Werder Bremen, i ett returmöte där tyskarna står med en fot i CL-spelet efter 3-1 hemma. Ett bra odds har jag hittat, häng med.

Match: Sampdoria – Werder Bremen
Tips: 1:a
Insats: 6/10 units
Odds: 2,15 @ Betway
Spelstopp: 2010-08-24 20:45

Motivering:

Ja, Werder Bremen står som sagt med ena foten i ett CL-spel i höst/vinter/ev. vår, efter sitt finfina resultat på hemmagräset med 3-1. Varför spelar jag då hemmasegern idag om W. Bremen var så överlägsna i första mötet lagen emellan? Jo, det finns en del förutsättningar som talar för att 2,15 är ett riktigt bra odds. Dels har Werder Bremen råd att förlora med både 1-0 och 2-1 idag, och fortfarande avancera, dels så var inte den första tillställningen så jämn som resultatet tyder på: Vid ställningen 1-0 fick Sampdoria en spelare utvisad och straff emot sig, och innan man hämtat sig efter 2-0 och en man mindre kom trean som ett brev på posten. Dock lyckades italienarna få in en reducering bara minuten från slutet, vilket inger lite hopp.

Sampdoria var i fjol extremt hemmastarka, och kommer troligen vara så även i år. Man har dessutom en hel del klasslirare i laget, eller vad sägs om namnen Palombo, Pazzini, Cassano och Semioli, alla som ställer upp i det här mötet. Arenan Luigi Ferraris kommer att koka i afton då 30 000 italienska halvfanatiska medgångssupportrar ska jobba fram sitt lag mot en vändning som inte är helt omöjlig.

Dessutom är det tyngre i bortalaget idag. Tung förlust hemma mot Hoffenheim i helgens premiär i Bundesliga, då 1-0 på straff i tredje minuten av Torsten Frings förvandlades till 1-4, ja, ETT – FYRA, innan halvtid! Darrigt försvarsspel, minst sagt, och dagens uppgift är långt från enklare, då det skiljer lite i klass på Hoffenheim och Sampdoria. Dessutom åker W. Bremen till Italien med endast 14 friska spelare, då Aaron Hunt stannar hemma p.g.a. sjukdom och Hugo Almeida noteras för en lårskada och medverkar därför ej heller.

Jag tycker att ettan står väldigt högt med tanke på förutsättningarna, och att det har en ganska stor chans att gå in, efter att ha jämfört de bägge lagens läge idag. 2,15 spelas med lite högre än medelinsats.

God spellycka,
/Blixt