Ja, målskyttespelen fortsätter att göra succé för mig, och vinstpengar för er som ryggar mig! Messi gjorde givetvis mål, och till det fina oddset 1,85 var det nog dagens säkraste spel.

Idag är jag återigen med och letar efter målskyttespel, och idag hämtas det till över dubbla pengarna, på hemmaplan, på Zlatans ersättare… Häng med!

Match: Inter – Napoli
Mitt tips: Eto’o att göra mål: JA
Odds: 2,10 @ Unibet
Insats: 2/5
Spelstopp: 2009-09-23 20:45

Motivering:
Samuel Eto’o fick oväntat nog lämna Barcelona i somras, trots målsuccé och efter att ha varit deras främste målskytt ett par tre säsonger tillbaka. Han har ett imponerande målsnitt, och även här i Serie A har han lyckats näta inledningsvis, precis som Zlatan. Ja, för det är precis Zlatans roll i Inter han har fått ta, att bli den utpräglade målskytten som alla ska ge bollen till. Inter har även växlat till ett bättre, snabbare spel vilket lämpar Eto’o perfekt!

Eto’o har målskyttet i blodet, det är naturligt och han vet precis hur han ska avsluta för att bollen ska bli hämtad ett par sekunder senare i nätet av en uppgiven målvakt, en klinisk avslutare, som kommentatorerna fint och formellt brukar klämma till med i livesändning. Hur som helst, med tanke på att han just fått rollen som lagets målskytt, samt att han har en rad skickliga spelare bakom sig som vet hur man kan leverera bra djupledsbollar längs gräset, så tror jag att han har goda chanser att näta ikväll, precis som alltid!

Motståndet förbättrar faktiskt läget, även om Napoli inte är något dåligt lag, sett till matcher. Dock har de grova problem på bortagräset, där man inte tagit en vinst på snart ett års tid, vilket givetvis är katastrofalt dåligt. Med dessa förutsättningar tror jag på en relativt klar hemmaseger, och att Eto’o nätar är ingen omöjlighet, speciellt då han även är lagets straffskytt, något som späder på möjligheterna ytterligare…

God spellycka,
/Blixt