Returmötet i Spanska Supercupen, där finalen spelas mellan Barcelona och Atletico Bilbao. Zlatan väntas göra sin officiella debut i en tävlingsmatch i hemmamötet. Barcelona har ett bra läge, i och med bortavinsten med 2-1 i det första mötet… Jag har mitt tips klart, kika in!

Barcelona – Atletico Bilbao
Mitt tips: 1:a (-1 handicaps-mål)
Insats: 8/10
Odds: 1,65 @ Expekt
Spelstopp: 2009-08-23 22:00

Motivering;
Barcelona har ett ypperligt läge att redan nu, innan ligan har börjat, ta sin första titel för säsongen. Man vann det första mötet i Supercupsfinalen med 2-1, efter att ha vänt ett underläge. Målskyttar där var Xavi och Pedro. Idag väntas Ibrahimovic spela matchen, där han förväntas revanschera sig efter den bleka insatsen mot Man. City i träningsmatchen förra veckan. Barcelona har tagit ut sin starkaste trupp, men ingen startelva finns publicerad ännu, men jag tror på en stark trupp.

Bilbao har det tufft nu. Man har en mycket tung match i benen i kvalet till Europa League, där man med nöd och näppe vann med 3-2. Man låg länge under med 2-0, men med en tidig reducering och två snabba mål de 5 sista minuterna vände man till vinst. Matchen måste ändå sitta i benen, samtidigt som den snöpliga vändningen av Barcelona måste sitta kvar psykiskt gnagande i bakhuvudet.

Barcelona siktar på att vinna allt i år, och läget är bra. Att de ska vinna på hemmaplan med 2 måls skillnad ska vara ett fint spel. Det enda som hindrar mig från att slänga in maxinsatsen är tveksamheterna angående starkast möjliga startelva. Jag tror ändå att de vill säkra titeln, och gör det genom att gå fullt framåt. 3-0?

God spellycka,
/Blixt