Ryssland fick det extremt svårt med Tyskland igår, och avgjorde matchen först med 1,50 kvar av tredje perioden, då 2-1 pangades in av Pavel Datsyuk! Idag spelar de final mot Tjeckien, och jag har hittat två väldigt spelbara odds! Häng med.

Match: Ryssland – Tjeckien
Tips: Datsyuk att göra mål; JA  /  Datsyuk 2 poäng eller mer
Odds: 2,80  /  2,70    @ Unibet
Insats: 4/10 units   /   6/10 units
Spelstopp: 2010-05-23 20:30

Motivering:

Kortare sådan idag!

Pavel Datsyuk gav laget en helt ny dimension i anfallsspelet när han anslöt till truppen. Fart, teknik, vasst handledskott, han har allt! Att han dessutom spelar i världens bästa powerplay-uppställning gör ju inte saken sämre. På sina fem matcher han spelat har han hittills gjort sju poäng, varav fem gjorda mål, vilket ger ett målsnitt på 1,00/match. Därav finner jag stort värde i att helt plötsligt slänga pengar på 2,80, vilket motsvarar rent matematiskt ett snitt på 0,40 mål/match, ungefär. Men, jag tror även att han har goda möjligheter att panga in den där baljan, och jag själv som oddssättare hade max givit 2,40, typ. Han är lite av en Tony Mårtensson i powerplay, fast X antal nivåer vassare. Styr med genomskärande passningar, men kan även smyga in själv och avlossa ett välriktat handledsskott, något han behärskar något sjukt…

… Och poängspelet tycker jag är extremt generöst! Han spelar tillsammans med Kovalchuk och Malkin i powerplay, och det är extremt enkelt att kunna få en assist, eller själv få sätta sitt mål. Tjeckerna tog många utvisningar mot Sverige, och ryssarna kommer ta vara på chanserna som ges! Datsyuk i första PP-uppställningen är perfekt, helt enkelt. Jag tror att han slutar på 1+2 idag, punkt.

God spellycka,
/Blixt