Mina målskyttespel har suttit fint de sista dagarna, och spelet till fina 1,50 igår på att Mattsson inte skulle näta var ju ett guldodds! Satt klockrent gjorde det med, tack vare att han var osjälvisk nog att passa när han väl hade ett gyllene skottläge (Paulsson’s 3-0, framspelningen).

Idag fortsätter vi med ännu ett målskyttsspel, taget från spanska La Liga! En glödhet striker som ständigt befinner sig i toppen av skytteligan, och oddset är helt okej, sett till motståndet…

Match: Racing Santander – Barcelona
Mitt tips: Lionel Messi att göra mål; JA
Odds: 1,85 @ Unibet
Insats: 3/5 units
Spelstopp: 2009-09-22 21:00

Motivering:

Leo Messi är inne i en målform nu! Han ligger på delad andraplats i skytteligan, tillsammans med sin svenske lagkamrat Zlatan Ibrahimovic, och sist gjorde han två läckra mål hemma mot Atlético Madrid. Idag möter man ett sämre motstånd, framför allt defensivt sett, och han lär få ett överflöd av chanser att förvalta på bästa möjliga sätt. Det här oddset, ska egentligen ses som ett avslag, men med tanke på att han hittills snittat 1,00 mål/match så ger det oddset ett spelvärde.

Han är ju en grym tekniker, men har även ett dugligt skott som han kan placera bollarna precis var han vill ha dem i målet, helt otagbart för målvakten. Han gillar att utmana och gå in i straffområdet, och väl där vågar ingen röra honom för att då få en straff emot sig.

Jag tror att han nätar ikväll, mot ett sämre motstånd och med lagkamrater som kan öppna hela straffområdet åt honom. Zlatan drar på sig mycket bevakning, likaså Henry, vilket lämnar luckor där Messi kan utmana. Spelbart, som sagt!

God spellycka,
/Blixt