Semifinal i VM, och hemmanationen Tyskland ställs emot storfavoriten Ryssland! Jag har hittat ett spelvärt odds som är för bra för att man bara ska låta det ligga orört! Häng med.

Match: Tyskland – Ryssland
Tips: Ryssland över 4,5 mål
Odds: 2,15 @ Unibet
Insats: 7/10 units
Spelstopp: 2010-05-22 18:00

Motivering:

Andra mötet i turneringen mellan dessa bägge lag, och förra matchen blev en spännande sådan, mot alla odds, där Tyskland stod upp förvånansvärt bra! 3-2 slutade matchen i Rysslands favör, siffror som dock kunde varit större. Idag är det andra förutsättningar, enligt följande;

Sedan Ryssland senast spelade mot Tyskland har storstjärnor som Datsyuk, Malkin och Gonchar anslutit till truppen, spelare som gjort en enorm skillnad! Powerplay-uppställningen är bland det kanske bästa någonsin genom VM-historien, och de ny-inkomna spelarna har tillfört en extra dimension i anfallsspelet. Man snittar sedan förstärkningen anlände ca 1,5 mål mer per match, stora siffror inom ishockey. Dessutom tror jag att Ryssland drog lärdom av senaste matchen, och kommer kliva på rejält för att slippa knivseggen mot struphuvudet mot slutet, som sist. Dessutom spelade de drömhockey mot Kanada, något som jag tror att de kan upprepa mot ett spelmässigt sämre lag. Inga Sverige-fasoner med att dra ner tempot, när det trillar in puckar, det är då det är som roligast att spela!!!

Tyskarna har mot alla odds tagit sig till semi, en sensation! Mycket tack vare hemmapubliken, som på ett magiskt sätt lyft fram sina spelare. Men, här tar det stopp, tvärstopp! Man har hittills inte släppt in så många mål hemåt, 3 mål som mest i en match, och det var mot just Ryssland, men som sagt, ett ännu vassare Ryssland som ställs på banan idag. Endras, som troligen startar i målet, är en målvakt från tyska ligan (med ett snitt på 3,48 insläppta/match), idag överstiger man nog den siffran…

Spelvärt odds, anser jag! Ryssarna är på gång, och är giftigare än någonsin, känns det som. Spelglädje kombinerat med den klass man håller gör dem näst intill ostoppbara. Om de bara vill smäller de in 5 puckar!

God spellycka,
/Blixt