Ja, ännu en helg, och ännu en spelbuffé utan dess like att plocka godsaker ifrån. Jag spelar dock snålt i helgen, och idag nöjer jag mig med ett intressant målskyttsspel, möjligtvis ett tips gällande själva matchen också… Häng med och ta rygg!

Match: Barcelona – Atlético Madrid
Mitt tips: Zlatan att göra mål; JA
Odds: 2,00 @ Unibet
Insats: 2/5
Spelstopp: 2009-09-19 22:00

Motivering:
Ja, ett spännande målskytte spel var det ja, som placeras i stormötet Barcelona – Atlético Madrid. Zlatan har ju inlett strålande i Barcelona, och ingen kunde väl egentligen tro att han skulle näta i båda sina första matcher i ligan, samtidigt som han borde gjort mål med de lägen han hade mot Inter? Faktum är, att ju längre han är i Barcelona, desto tydligare syns det att han anpassar sig till deras spelstil. Han är nu oftare på rätt plats i förhållande till sina medspelare, han löper lite mer än tidigare in i boxen, han vågar utmana mer och givetvis det viktigaste; Han och Messi börjar hitta varandra riktigt bra.

Världens bästa anfall huserar Barcelona med, och möjligtvis världens två bästa framspelnings-mittfältare. Xavi och Iniesta kommer att göra ett flertal assist i år, och då är det givetvis ingen nackdel att spela som central anfallare mellan Messi och Henry. Lägen kommer han få, och bara han är lite kylig så ska nog bollen sitta nån gång i matchen. Ställ denna uppställning, mot Atlético’s såll till försvarsspel. Inget direkt imponerande, och det vet de själva också! Dom har dessutom inlett säsongen knackigt, och inte alls fått det att stämma.

Chanserna att Zlatan nätar ska väl vara relativt goda, och med tanke på ovanstående nämnda ord om hans förutsättningar och anpassningar till Barca’s spel, då tror jag nog han kan hänga en kasse. Oddset 2,00 är i allafall statistiskt ett bra spel, då han ju har ett målsnitt i år på 1,00/match. Men, nog ordat…

Rent spontant vill jag bara tipsa om att spela 1/1 (ht/ft) på denna matchen till 1,90. Barcelona brukar chocköppna, som vi fick se förra säsongen, och sedan dominera helt. Oddset är dugligt ändå, mot ett lag som inte alls fått sitt spel att stämma.

God spellycka,
/Blixt