Våra grannar möter idag en av favoriterna bakom de riktigt stora, Holland. Intressanta spel finns det gott om, men jag har fastnat lite extra för ett, kika in!

Match: Holland – Danmark
Tips: Van Persie att göra första första målet
Odds: 4,20 @ Unibet
Insats: 2/10 units
Spelstopp: 2010-06-14 13:30

Motivering:
Holland gick genom sitt VM-kval på ett riktigt imponerande sätt, där just Van Persie var en stor bidragande faktor. Han har en tung säsong i Arsenal bakom sig, då han ådrog sig en skada tidigt och var borta större delen av säsongen. Dock gjorde han bra ifrån sig när han väl spelade, och gjorde 9 mål på 16 spelade matcher.

Idag tror jag att mycket av den offensiva biten kommer gå mot just Van Persie, som innehar den centrala rollen i Hollands 4-3-3 -uppställning. Mot ett Danmark som allt annat än imponerat under vänskapsmatcherna inför VM känns chanserna goda att han gör det första målet i matchen, med tanke på att Danmark ej lär göra det, och att han är den spelare i Holland som ses som den främste målskytten.

Oddset på spelet ligger på 4,20, och allt över 3,80 är spelvärde i, enligt mig. Jag tror att han har hyggliga chanser, och mer än var fjärde match gör han det första målet. Att han sedan lägger straffarna i laget är även det ett plus.

God spellycka,
/Blixt