Igår satt Färjestadsspelet klockrent till resultatet, dock var matchbilden annorlunda än betrott, då Malmö styrde spelet och hade de hetaste chanserna. Färjestad förvaltade dock sina bättre, och resultatet 1-4 innebar plustecken för andra dagen i rad…

Idag hittar vi ett par spännande matcher på listorna, jag har valt att syna en match från VM-kvalet i fotboll, häng med!

Azerbajdzjan – Tyskland
Mitt Tips: Tid till första målet; 1-30 min
Insats: 3/10

Motivering;
Tyskland är så gott som klara för VM, och inför kvällens match borta mot Azerbajdzjan så är det ingen press på tyskarna. Dock ställer man upp ett slagkraftigt lag, som vanligt. Spanien mötte Azerbajdzjan på bortaplan i en träningsmatch i början av sommaren, matchen slutade 0-6 (spanienvinst), där man imponerade. Att Tyskland inte ska kunna göra om samma bedrift i en tävlingsmatch, det har jag svårt att se.

Miroslav Klose, Mario Gomez, Lukas Podolski, Bastian Schweinsteiger, Filipp Lahm, Marcell Jansen… Ja, offensiva krafter på många fronter finns, och det är tyskarna utmärkta med att utnyttja. Att det ska ta en halvtimme innan nätet rasslar i detta möte, det har jag svårt att se, med dessa spelarnamn på planen. Jag lirar spelet på rotmos, men håller insatsen nere, då Tyskland inte behöver slita ihjäl sig för att avancera…

1,70 erbjuds på spelet. Ett flertal andra spel som kan testas är; Tyskland -1 hcp-mål till 1,30, Tyskland att leda i halvtid och att vinna matchen, ger lika mycket som handicappet. Att det blir fler än 1,5 mål i första halvleken, står i fina 1,70… Ja, Tyskspel har vi gott om ikväll, och de mesta är spelbara i olika kombinationsspel!

God spellycka,
/Blixt