Återigen hämtar jag mitt spel från Ishockey-VM, där jag synat ett bra odds som jag tror kan ha goda chanser att ge utdelning! Häng med.

Match: Kanada – Lettland
Tips: S. Stamkos att göra mål; JA
Odds: 1,80 @ unibet
Insats: 6/10 units
Spelstopp: 2010-05-10 20:15

Motivering:

En kortare motivering idag på grund av begränsad tid.

Kanada vann sin öppningsmatch mot Italien med klara 5-1, dock utan att vidare imponera. Mycket finns fortfarande att hämta, då bl.a. supertalangen Tavares gick poänglös av isen. Förstakedjan var inget fel på, och skytteliga-segraren Steve Stamkos presenterade sig med 2 poäng, varav ett mål. Han får oändligt mycket tid i powerplay, där mycket går ut på att sätta upp honom i bra skottlägen.

Stamkos gick som etta totalt i NHL-draften år 2008, och hamnade i Tampa Bay Lightnings, en klubb där han gjort succé. Han är en riktig målskytt av klass, med ett skott som redan nu håller hög klass i NHL, något som redan bevisats. Given förstakedje-spelare i VM-laget, och säkerligen även i powerplay, något man fick många chanser i sist. Effektiviteten behöver förbättras aningen om de stora framgångarna ska skördas, men kapaciteten finns där.

Jag tror att han följer upp Italien-matchen i liknande stil i afton, och oddset på 1,80 på ett mål från hans klubba är taget direkt med tanke på att han är Kanadas motsvarighet till ryssarnas Ovechkin/Kovalchuk.

God spellycka,
/Blixt