Den välkända pokeragenturen Poker Icons är numera agent även för svenske Anton Wigg. Wigg kommer därmed att representeras av samma agentur som bland annat svenskarna Ramzi Jelassi och Michael Tureniec, och norskan Annette Obrestad.

”Jag är glad över att ansluta mig till en så professionell pokeragentur som Poker Icons. Det här kommer definitivt att vara positivt för min pokerkarriär,” säger Wigg.

Wigg, som är född 1987, drog pokervärldens blickar till sig genom att vinna European Masters of Poker (EMOP) i Barcelona år 2009, och på meritlistan finns sedan förra året även en seger från European Poker Tour (EPT) Köpenhamn. Under 2010 tog sig Wigg dessutom till finalbord i Casino Cosmopols Nordic Light och Nordic Masters, och när han i år återvände till EPT Köpenhamn blev det seger i två av sidoeventen och en bronsplats i ett tredje.

”Genom att skriva kontrakt med Anton Wigg kompletterar vi Poker Icons team med en av världens bästa turneringsspelare. Anton är fortfarande en ung pokerstjärna på väg upp och vi kommer att få höra mycket mer från honom framöver,” säger Poker Icons Lars Kollind.