NordicBet skidor kampanjLängdskidåkning är inte den största sporten inom betting, långt därifrån. Det är lite lustigt egentligen då skidor känns som en mer eller mindre optimal idrott särskilt för livebetting.

NordicBet, som ju har ett tydligt fokus på idrotter populära här uppe i Norden, är ett av de spelbolag som gör sitt bästa för att stärka längdskidåkningen i bettingsammanhang. Till exempel har man sett till att stoppa in skidåkning i livebetting-klienten. Vinterstudion blev genast tio gånger roligare och mer spännande!

Storsatsning på skidor hos NordicBet

I NordicBets satsning på skidor finns en hel rad spännande saker att utforska, bland annat:

  • Livestreaming av Tour de Ski och Ski Classics
  • Gratisspel på 50 kr per vecka
  • Största spelutbudet på nätet

När det gäller gratisspelet är detaljerna följande:
1. Spela för 100 kr på valfritt evenemang inom vintersport mellan måndag kl. 00:01 och söndag kl. 23:59
2. Få ett gratisspel på 50 kr
3. Gratisspelet kan användas på valfritt odds (behöver inte vara vintersport) både pre-match och live.

Odds på Ski Classics

Ski Classics, som på svenska brukar benämnas ”långloppscupen”, är en serie på åtta långlopp som går av stapeln på olika platser i Europa januari-april. Den här säsongen är NordicBet officiell partner till Ski Classics och det innebär att man har möjlighet att livestreama alla lopp och att man kommer att ha absolut flest odds på loppen. I Ski Classics ingår bland annat Vasaloppet och norska klassikern Birkebeinerrennet. Vill du spela på exempelvis Vasaloppet den 7 mars är alltså NordicBet det bästa valet.