atg tillsammansI början av förra året lanserade ATG tjänsten V75 Tillsammans och eftersom den fick så stort genomslag har den nu försätts med ännu bättre funktionalitet för bland annat sök och registrering.

V75 Tillsammans är en digital tjänst som finns tillgänglig på ATG:s sajt och som gör det enkelt att spela på V75 tillsammans med familj, kompisar, kollegor eller andra. Uppfräschningen av V75 Tillsammans innebär nu dessutom att det är enklare än någonsin att hitta nya lag eller lagkamrater bland de registrerade användarna. Det kan ju hända att den tippare som kompletterar ditt kunnande allra bäst inte alls ingår i din befintliga bekantskapskrets utan befinner sig i en helt annat del av Sverige, vilket gör det viktigt med en välfungerande sökfunktion hos V75 Tillsammans för den som önskar sätta ihop ett riktigt toppgäng av tippare.

På ATG Tillsammans kan man inte bara skapa lag och bjuda in lagmedlemmar, utan man komponerar, sparar och lämnar in lagets V75-system direkt på sajten. Det är lätt att få överblick över vilka som ingår i laget, vilka som ska delta i nästa omgång av V75, och så vidare. Det finns givetvis ett diskussionsforum för laget där man kan dela med sig av sina analyser och komma med förslag på hur tippandet ska läggas upp.

”ATG Tillsammans erbjuder en mängd funktioner som helt enkelt gör det enklare att spela tillsammans,” säger Mikael Hagberg på ATG Affärsutveckling.

Förbättringar av ATG Tillsammans

Här är de förbättringar som precis har införts för ATG Tillsammans:

  • Det har blivit enklare att registrera sig och bjuda in vänner.
  • En funktion har lagst till som gör det smidigt att söka och gå med i nya lag.
  • Det har blivit enklare att skapa lag.
  • Prenumeration för lagmedlemmar.
  • Ny grafisk profil.

”Framför allt har vi gjort det lättare för den som försöker hitta nya lag eller lagkamrater,” säger Mikael Hagberg.

Mer information hittar du på ATG:s sajt.