Bethard

Skralt utbud med matcher under torsdagen men lugn, fredagens utbud är väl värt att vänta på med bland annat Napoli – Inter klockan 20.45. Två lag som båda underpresterat denna säsong och som är i stort behov av poäng ställs under morgondagen emot varandra på mäktiga San Paolo-stadion. Ska Inter plocka sin andra raka trepoängare efter segern mot Fiorentina i helgen eller är Napoli storleken för stora, imorgon vet vi!

 

Napoli – Inter | Avspark 20.45

Efter en tuff vecka för Napoli med kryss mot både Dynamo Kiev i Champions League och Sassuolo i ligaspelet så väntar under fredagen en oerhört viktig match mot Inter. I avsaknaden av en uttalad målgörare så har Napoli tappat rejält med mark i tabellen och ligger för tillfället på en svag 7:e-plats, just före kvällens motståndare Inter.

Vad vore Serie A utan Inter denna säsong? Med allt ifrån Mauro Icardis öppna fight med sina egna fans till tränarrotationer och svaga spelarprestationer. Det har minst sagt stormat kring Milano-laget under inledning utav säsongen 2016/17. När nu Stefano Piolo sitter på tränarbänken efter att ha tagit över Frank de Boers roll som tränare hoppas hela klubben på en förändring. En vinst och en oavgjord match har det blivit hittills för den rutinerade tränaren vars största uppgift ligger i att föra Inter tillbaka till toppen av Serie A.

Kvällens möte kommer att bli ångestladdat med två lag som inte har råd att tappa fler onödiga poäng om man ska vara med i toppen av ligan. Offensiv kraft finns att tillgå i båda lägren, främst i Inter som inför matchen känns lite väl nederlagstippade sett till oddsen. Inter +0.5 finns i skrivande stund att spela till fina 2 gånger pengarna, helt klart värt en mindre insats!