Andra Chansen Europa LeagueFinaldags i Europa League och den här gången står fajten mellan de tvåfaldiga mästarna Sevilla från Spanien och fjolårets finalist Benfica från Portugal. Med en seger för Benfica tar man hem en historisk fyrling av titlar för säsongen. Med en seger för Sevilla blir laget från Andalusien det fjärde laget genom historien att vinna tre titlar i Europa League/UEFA-cupen.

Finalen på Juventus Stadium kan mycket väl bli en spännande historia i sig, men en match blir alltid lite mer spännande om man satsar några kronor. Om du vill spela på Sevilla – Benfica är ett hett tips att göra det på NordicBet. NordicBet erbjuder nämligen sitt stående erbjudande Andra Chansen på just den här matchen.

Pengarna tillbaka om det blir minst fyra mål

Villkoren för Andra chansen på finalen i Europa League är enkla. Om det blir fyra mål eller fler i matchen (full tid) betalar NordicBet tillbaka insatser på förlorade spel lagda innan avspark. De speltyper som gäller för erbjudandet är följande:
Rätt slutresultat
Resultat i halvtid
Halvtid/Fulltid (1X2)
Dubbelchans

Notera att återbetalning bara kan ske för spel på singlar. Högsta möjliga återbetalning är 500 kr och pengarna landar på ditt konto inom två timmar efter slutsignalen.